Advocaten

Altadvocaten: De advocaten van Altadvocaten zijn allen gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht.

Everaert Advocaten:Everaert Advocaten staat in binnen- en buitenland bekend als het toonaangevende migratierechtkantoor in Nederland. Of het nu gaat om een tijdelijk verblijf of om permanente vestiging, wij bieden onze cliënten volledige en op maat gemaakte migratieoplossingen.

Advocatenkantoor De Kleine:Als klein, flexibel kantoor staan wij voor een persoonlijke benadering van onze cliënten en een gedegen kennis van uiteenlopende rechtsgebieden. Onder “juridische dienstverlening” leest u meer over onze specialisaties. Wij verlenen ook gesubsidieerde rechtsbijstand en helpen u bij de aanvraag daarvan.

Hondsrug Advocaten B.V.: Hondsrug advocaten is een advocatenkantoor, gevestigd in hartje Emmen, gelegen op de mooie Drentse Hondsrug. Wij zijn een laagdrempelig kantoor, waar een ieder zowel particulieren als bedrijven welkom zijn.

Tiebout Advocaten: Tiebout Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Groningen en Roden. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor. Inlevingsvermogen, proactief meedenken, accuratesse, besluitvaardigheid, verantwoordelijkheid en professionaliteit staan bij ons centraal.

Van Appia & van der Lee: Van Appia & Van der Lee Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor. Het kantoorkantoor kent een algemene rechtspraktijk, met een duidelijk accent op het straf- en vreemdelingenrecht.

Van der Woude Gase Advocaten:Welkom bij Van der Woude Gase Advocaten, een maatschappelijk betrokken en laagdrempelig advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Almere- Stad. Onze advocaten zijn vertrouwd met de algemene rechtspraktijk en hebben daarnaast op één of meer rechtsgebieden veel expertise opgebouwd.

Van der Woude de Graaf Advocaten: Van der Woude De Graaf Advocaten heeft een zeer gevarieerde praktijk waarin particulieren, stichtingen, zelfstandigen en bedrijven een plaats hebben. De advocaten hebben zich gespecialiseerd. Het motto van het kantoor is echter gebleven: goede rechtshulp tegen een  betaalbare prijs. De kwaliteit van de dienstverlening van alle advocaten van het kantoor heeft er in 2011 toe geleid dat het kantoor is bestempeld tot een “High Trust Kantoor”.

Meeuwis & Stoel Advocaten: Het advocatenkantoor van Meeuwis & Stoel is kleinschalig en laagdrempelig. Het wordt vanaf 2009 gedreven in de vorm van een maatschap. De twee maten zijn mr drs. Th.H. Meeuwis en mr. A. Stoel. Zij zijn werkzaam als advocaat en worden ondersteund door twee medewerksters, die zowel secretariële als financiële werkzaamheden verrichten. Verder is aan het kantoor een boekhouder verbonden en verschaft het geregeld stageplekken en vakantiewerk aan scholieren en studenten. De omgang tussen alle medewerkers is informeel en de onderlinge verhoudingen zijn gebaseerd op samenwerking.

Nauta & Lucas Advocaten: Tijden zijn veranderd, maar de kwaliteit van de dienstverlening die Nauta & Lucas Advocaten u biedt, is onveranderd gebleven. Nauta & Lucas Advocaten hebben zich in 1985 in Lelystad gevestigd. Al vijfentwintig jaar ervaring in de advocatuur staan garant voor uitstekende juridische bijstand binnen en buiten de rechtzaal.

Suydersee Advocaten B.V.:  Suydersee Advocaten BV is een advocatenkantoor in Lelystad. Het moderne en zakelijke kantoor is gevestigd in het centrum van Lelystad aan het Stadhuisplein op nummer 67 en daardoor heel makkelijk bereikbaar. Het NS station, het busstation, de rechtbank en ruime parkeermogelijkheden zijn dichtbij, op loopafstand van maximaal een paar minuten.

Rechtshulp Noord Advocaten: U wilt een advocaat, maar wel een die luistert. Geen juridische termen, maar advies in gewone taal. Rechtshulp Noord Advocaten helpt u. Door scherp te zijn. In advies, onderhandeling en verdediging. Voor iedereen en op alle rechtsgebieden. Want alleen door scherp te kijken, zie je wat recht is.

B&C Melissen van Donselaar advocaten: B&C Melissen van Donselaar advocaten is gevestigd in Apeldoorn. Ons kantoor is aangesloten bij Netlaw. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht, personen- en familierecht (echtscheiding/ alimentatie), huurrecht, strafrecht, maar ook in mediation. De twaalf aan ons kantoor verbonden advocaten staan u met raad en daad bij.

Van Schie advocaten: Van Schie advocaten is een goed en sociaal advocatenkantoor dat gespecialiseerde rechtshulp verleent tegen redelijke tarieven. Wij zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht, strafrecht, jeugdrecht, vreemdelingen- en asielrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, letselschade en algemeen civielrecht. Tevens is op ons kantoor een advocaat- mediator werkzaam.

Advocatenkantoor Grimm: Mr. Marga Grimm stelt persoonlijke aandacht en een flexibele probleemoplossende aanpak centraal in haar dienstverlening.

Advokatenkantoor Nwe Ebbingestraat: Uitgangspunt van ons kantoor is het bieden van betaalbare rechtshulp voor particulieren en bedrijven. Wij bieden ook hulp aan mensen die zijn aangewezen op de gefinancierde rechtsbijstand. In een eerste oriënterend gesprek wordt besproken op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Li & Van Wieringen Advocaten en Belastingadviseur: Zoals elke organisatie heeft Li & Van Wieringen een aantal fundamenten die de basis vormen van het bedrijf. De fundamenten voor dit kantoor zijn passie voor ons vak, betrokkenheid bij onze klanten, betrouwbaarheid en het streven naar kwaliteit in de werkwijze. Passie voor ons vak uit zich in de vakbekwaamheid en motivatie van de advocaten en adviseurs. Iedere advocaat en adviseur zet zich intensief in voor uw zaak. Uw belang bij goed resultaat is onze drijfveer.

Advokatenkantoor Visser c.s.: Wij zijn een laagdrempelige, betrokken team van advocaten en medewerkers en stellen ons ten doel om kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening te leveren aan al die mensen die zijn verzeild geraakt in een juridisch geschil of een probleem met de overheid of een uitkeringsinstantie.

Berger Advocaten: Berger Advocaten is gespecialiseerd in strafrecht, asiel- en vreemdelingenrecht. En gericht op particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Heuvelmans Advocaten: Heuvelmans Advocaten is een advocatenkantoor waar thans twee advocaten en twee secretaresses werkzaam zijn. Sinds 2003 verlenen wij juridische bijstand aan particulieren en bedrijven op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht.

Advocatenkantoor Verstrepen: De medewerkers van ons kantoor zullen er alles aan doen om U zo goed mogelijk van dienst te zijn.

TRC Advocaten: Zoekt u een kantoor waar betrouwbaar en effectief advies vanzelfsprekend is? Kies dan voor de professionals van TRC Advocaten.

Leijen en Nandoe: Leijen & Nandoe Advocaten is opgericht in november 1993 door mw. mr. R.S. Nandoe en dhr. mr. M.J.A. Leijen. Het kantoor is gespecialiseerd in bestuursrecht, het vreemdelingenrecht in het bijzonder. Verblijfsvergunningen (zoals asiel, gezinshereniging, gezinsvorming, studie en werk), visa, nationaliteit, legalisatie van documenten, paspoortkwesties, koppelingswet zijn de voornaamste voorbeelden van problemen waarbij onze hulp wordt gezocht.

Advocatenkantoor Achekar: Het kantoor Achekar Advocaten is opgericht in 1997 en heeft een gevarieerde civielrechtelijke en strafrechtelijke praktijk. Cliënten zijn particulieren, bedrijven en instellingen. De cliënten worden oplossingsgericht en op een daadkrachtige wijze geadviseerd en bijgestaan. De belangrijkste aandachtsgebieden van Achekar Advocaten zijn het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sociaal zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht, strafrecht, familierecht en letselschade.

Böhler Franken Koppe Wijnbergen: Böhler is een advocatenkantoor dat zich vanaf de start heeft hard gemaakt voor de belangen van het individu en de rechten van de mens. Böhler opereert op de volgende rechtsgebieden: internationaal recht & mensenrechten, (internationaal) strafrecht en asiel- en vreemdelingenrecht.

Advocatenkantoor De Binnenstad: Advocatenkantoor De Binnenstad richt zich vooral op de sociale rechtspraktijk. Wij zijn sinds 1981 gevestigd in hartje Amsterdam, aan de Binnengasthuisstraat 148, nabij het Muntplein.
Ons kantoor heeft een naam opgebouwd in goede, voor iedereen betaalbare rechtshulp zonder poespas. Wij zijn lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Amsterdam VSAA.

 Soedamah Advocaten: Soedamah Advocaten is een van oudsher Amsterdams kantoor. Een modern geoutilleerd en actief kantoor in Amsterdam Zuidoost, waar met grote inzet wordt gewerkt en degelijk werk van hoogstaande kwaliteit wordt geleverd. Soedamah Advocaten is volledig zelfstandig en onafhankelijk. De belangen van onze cliënten staan steeds voorop.

 Spuistraat 10 Advocaten: Stichting Spuistraat 10 Advocaten stelt zicht statutair ten doel om de gefinancierde rechtshulp in Amsterdam en omgeving aan te bieden. De stichting ondersteunt de samenwerkende zelfstandige advocaten bij de huisvesting administratie en secretariaat. 

Wormhoudt Berg Advocaten Amsterdam: Het kantoor heeft zijn wortels in de sociale rechtspraktijk,  maar houdt zich bezig met verschillende rechtsgebieden, zowel ten behoeve van particulieren als ondernemers. 

Meijer & Sarin Advocaten: Meijer & Sarin Advocaten helpt u graag met u problemen op  het gebied van civielrecht, bestuursrecht en strafrecht.

Roest Singh Advocaten: Onze advocaten adviseren en begeleiden zowel ondernemingen als particulieren. Het kantoor is breed georiënteerd op het terrein van juridische dienstverlening en kent een persoonlijke aanpak en informele sfeer. Onze advocaten verlenen rechtsbijstand op de volgende rechtsgebieden: vreemdelingenrecht, personen- en familierecht, strafrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht, burenrecht, consumentenrecht, contractenrecht, sociale zekerheidsrecht en incasso, beslag- en executierecht.

Advocatenkantoor Tadema: U kunt bij ons sterecht voor rechtsbijstand op diverse rechtsgebieden. We zijn gespecialiseerd in strafrecht, arbeidsrecht en asiel- en vreemdelingenrecht.

Aartsen Hekman Lodder Advocaten: Eerlijkheid, duidelijkheid, snelheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding van de te leveren diensten is het devies. U kunt bij ons terecht als u een advocaat zoekt of vragen heeft op ieder juridisch terrein, meer in het bijzonder op het terrein van arbeidsrecht, vreemdelingenrecht en strafrecht. Indien wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, zullen wij u doorverwijzen naar een andere advocaat.

Advocatenkantoor De Leon: Ons kantoor houdt zich bezig met de volgende rechtsgebieden: strafrecht, fiscaal strafrecht, economisch strafrecht, civielrecht, vreemdelingenrecht, letselschades, ondernemingsrecht, contractenrecht, incasso’s, arbeidsrecht en familierecht.

De Waal & Zumpolle: Zumpolle advocaten is een middelgroot kantoor met negen ervaren en gespecialiseerde advocaten. Onze advocaten kunnen u bijstaan op verschillende rechtsterreinen: ambtenarenrecht, arbeidsrecht, arbeidsongeschiktheidverzekeringen, bestuur- en subsidierecht, contracten (algemene verbintenisrecht), familierecht en scheidingsmeditation, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht en vreemdelingen- en asielrecht.

Schoolplein Advocaten: Schoolplein advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, ambtenarenrecht, asielrecht, recht van psychiatrische patiënten, burenrecht, consumentenrecht, huurrecht, personen- en familierecht, sociale zekerheidsrecht, strafrecht en vreemdelingenrecht.